#1  
Old 2nd January 2009, 07:38
Bento Bento is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default co-domain problem

Hi all,

I have a problem with a subdomain, basically what I did was add a subdomain, then removed it sometime later. after this I decided I needed it again so tried to re add it and was faced with this error

Quote:
The name subdomain.maindomain.tld is already in use by another site or domain.
I have no idea what to do from here, any help would be gratefully recieved.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd January 2009, 14:11
commentator commentator is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Netherlands
Posts: 146
Thanks: 49
Thanked 7 Times in 5 Posts
 
Default

try: empty recyclebin
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
problem user @ domain aurelius Installation/Configuration 3 4th October 2008 23:57
Problem with Domain and Statistic thgenzel General 1 18th January 2007 07:45
SSL related problems senzapaura Installation/Configuration 45 25th March 2006 14:15


All times are GMT +2. The time now is 06:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.