#1  
Old 4th December 2008, 05:51
aberrio aberrio is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 150
Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default lighttpd and virtual host

Hello,

I tried to follow this how to... http://www.howtoforge.com/creating-a...pd-debian-etch, on opensuse 11.0 but having problems.

iI belive my issues is in the mysql_vhost.pyfile.

When I tried to test the vhost with /usr/share/lighttpd/mysql_vhost.py lighttpd lighttpd secret I am getting this error..

: No such file or directory

How can I change this statement to be compatible with openSUSE 11.0...

print "$HTTP[\"host\"] == \"%s\" {\nserver.document-root = \"%s\"\n%s\n}" % (domain[0], domain[1], domain[2])..?

Regards

AL
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th December 2008, 22:59
aberrio aberrio is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 150
Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

any update with this?
Reply With Quote
  #3  
Old 5th December 2008, 17:07
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,748 Times in 2,579 Posts
Default

What's the output of
Code:
which env
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 5th December 2008, 19:30
aberrio aberrio is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 150
Thanks: 13
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Thx Falko I fix the issue, server need to be restared after add a new domain, is this something that I have to do?
Reply With Quote
  #5  
Old 6th December 2008, 15:06
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,748 Times in 2,579 Posts
 
Default

That's strange. Are there any errors in your logs? Did you disable AppArmor?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CentOS with Lighttpd Tipem Server Operation 6 16th June 2008 16:17
Can CentOS 5 run as guest OS on VMWare server satimis Installation/Configuration 9 8th October 2007 15:39


All times are GMT +2. The time now is 08:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.