#1  
Old 11th March 2006, 17:43
guidovanh guidovanh is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2006
Location: Leusden, The Netherlands
Posts: 104
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default which name?

Due to many other problems I reinstalled SuSE and also ISPConfig.
What is a good advise for a domain name to enter in ISPConfig? (in other words: what do I have to define to create for URL: http(s)://xyz.com:81)
In my previous installation I gave a domain name which is equal to one of my websites, but I am not sure if this is correct.
Regards, Guido van Harten
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th March 2006, 21:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

I always recommend to buy a domain name that you only use for technical purposes, i.e., you don't use it for web sites, email, etc.
With that trchnical domain, you can create subdomains like for example server1.technicaldomain.com that you can use as hostname and for ISPConfig.
That's the way I do it, and it works great!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.