#1  
Old 25th November 2007, 21:03
Lvcoyote Lvcoyote is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Fusion

I followed the fusion guide and everything installed fine. I have run through all the keystroke options to make different things happen but how do I get the cool thing working...
http://images.howtoforge.com/images/...fx_5200/30.jpg
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th November 2007, 21:31
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

When compiz-fusion is enabled press and hold strg+alt+the left mouse button - now move your mouse around.

Best regards,

Olli
Reply With Quote
  #3  
Old 25th November 2007, 21:34
Lvcoyote Lvcoyote is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

excuse my ignorance, but what is the strg key??
Reply With Quote
  #4  
Old 25th November 2007, 21:37
Lvcoyote Lvcoyote is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

is compiz-fusion enabled at startup?? Maybe thats what happening...???
Reply With Quote
  #5  
Old 25th November 2007, 21:38
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

Maybe it's ctrl on your keyboard.

Olli
Reply With Quote
  #6  
Old 25th November 2007, 21:42
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
Default

Please have a look at http://www.howtoforge.com/installati...ra8-desktop-p5 . After that compiz-fusion is enabled by default.

Olli
Reply With Quote
  #7  
Old 25th November 2007, 21:47
Lvcoyote Lvcoyote is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 29
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Yea, I did all that during the setup up. The ctrl-alt-left mouse button works at flipping the cube around. Is there anyway to make the cube smaller though?? Its real big and I cant see all four sides at one time
Reply With Quote
  #8  
Old 25th November 2007, 21:52
o.meyer o.meyer is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 167
Thanks: 2
Thanked 24 Times in 23 Posts
 
Default

I don't know if there's a way to make the cube smaller - but you can look at three desktops at the same time and switch between them with:

Press and hold ctrl+alt and then press the down-arrow. Now you should see some of your desktops - you can switch between all your desktops (still holding ctrl+alt) with left-arrow and right-arrow.

Olli
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMTP Auth problem maxx General 12 1st February 2006 02:48


All times are GMT +2. The time now is 10:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.