#1  
Old 17th November 2008, 11:08
alin19 alin19 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default apache prefork config

I hava a webserver and from a week ago as my register client numeber start rising it start working slowly

and i have tryed to find a reason for this
my webserver stands on 4 gb ram memory and 2 xeon 2.33

used memory is abouth 2 GB and processors bearly reach 20 %

i have made a script that counts running httpd services and it can't pass 259

and i think there is a problem with my MPM configuration

:
<IfModule prefork.c>
StartServers 5
MinSpareServers 5
MaxSpareServers 10
MaxClients 150 change it to 200
MaxRequestsPerChild 0
</IfModule>

and still having the same problem, do i have to change MinSpareServ, MaxSpareServ, and MaxRequestsPerChild?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 18th November 2008, 14:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

You can try to play around with the following values:
MaxKeepAliveRequests
KeepAliveTimeout
MaxClients
MaxRequestsPerChild
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spamsnake - Problem with spamassassin, FuzzyOcr and MySQL debuguser HOWTO-Related Questions 6 16th September 2008 18:37
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Prevent Apache config files from being overwritten ehsan Installation/Configuration 3 17th September 2007 10:52
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09


All times are GMT +2. The time now is 05:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.