Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Feature Requests

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 22nd October 2008, 11:44
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default Apache Directives and suggestions

Hi guys,

some suggestions about the Apache directives:

1. the textarea is not sufficent to understand long instruction
2. Is there a way to set by DEFAULT a subdomain with the option: [L] and not [L,R] ?

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd October 2008, 16:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,723 Times in 2,563 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mturillo View Post
2. Is there a way to set by DEFAULT a subdomain with the option: [L] and not [L,R] ?
No, default Apache directives are not possible yet.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd October 2008, 18:09
vaio1 vaio1 is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 664
Thanks: 77
Thanked 12 Times in 7 Posts
Default

Have I paste all the Apache directive in that little textarea inside the ISP Config Control Panel?
Reply With Quote
  #4  
Old 24th October 2008, 21:08
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,723 Times in 2,563 Posts
Default

Yes, that's right.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 17th November 2008, 21:03
jahn jahn is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Germany
Posts: 5
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Quote:
Originally Posted by mturillo View Post
2. Is there a way to set by DEFAULT a subdomain with the option: [L] and not [L,R] ?
By Searching the Forum or the web you would have found this:
http://www.huschi.net/28_317_de-ispc...ubdomains.html

note: this solution does not work if the subdomain page uses mod rewrite with .htaccess files
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.