Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th November 2008, 09:47
qiuyi qiuyi is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems with installing the Centos 5

Dear all,
I just get a Dell Precision T5400 Workstation with the Win Vista Business. However, I want to install Centos 5 into the Workstation. The problem is after I installed Centos, we reboot the Workstation as requested, but the monitor just flickering and the monitor turn off but the CPU still running after i reboot it and I cant do anything else except press the power button. Can anyone tell me wat is going on?

Hope to hear you all soon.
Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th November 2008, 14:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
 
Default

Maybe your graphics card isn't supported by CentOS 5. You can try another distribution such as Ubuntu which has more and newer drivers.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ZoneMinder on Ubuntu - dependancy problems when installing mendoza HOWTO-Related Questions 4 17th July 2009 17:02
Problems with installation on openSUSE 10.2 douglaslopezt Installation/Configuration 3 24th August 2007 23:04
Help! Real newbie having problems installing Linux t-kiss Kernel Questions 5 4th April 2006 16:14
Problems Installing in CentOS 4.2 fresh JLChafardet Installation/Configuration 3 31st March 2006 22:36
ProFTPd on CentOS, many small problems ProTrooper Installation/Configuration 3 7th October 2005 17:26


All times are GMT +2. The time now is 05:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.