#1  
Old 4th November 2008, 05:45
dreohio99 dreohio99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix DNS lookup issues

Hi All,

We are having trouble sending e-mail to an the external domain soarchrist.com. They have set up some dummy MX records to cut down on spam and this is causing our server to think that the domain is local and we are getting the following error:

mail for soarchrist.com loops back to myself

the mx records are:

nomail - priorty 5
mail.soarchrist.com - priorty 10
nomail - priorty 15

So our server is looking up nomail and treating it as nomail.ourdomain.com and giving us the loop back error. How do we configure postfix to prevent this?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th November 2008, 09:56
dreohio99 dreohio99 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

no one knows how to fix this?
Reply With Quote
  #3  
Old 5th November 2008, 18:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

It seems they don't want any emails...

You can try to set up a Postfix transport and forward all mails for that domain to mail.soarchrist.com. Take a look at
Code:
man 5 transport
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
postfix issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 12:14
localhost postfix/master: fatal: bind 127.0.0.1 port 125: Permission denied g18c Installation/Configuration 4 24th March 2009 18:39
Google Apps dayjahone General 19 29th March 2008 18:25
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 16:47
Verify email setup meekish Installation/Configuration 28 27th October 2006 16:36


All times are GMT +2. The time now is 20:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.