Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 18th February 2013, 19:34
nenad nenad is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Novi Sad, Serbia
Posts: 415
Thanks: 13
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Anyone?
Any help would be highly appreciated?

At least I need soem directions where should I look for problem...
__________________
Nenad Bulatovic
---------------
Debian Lenny & ISPConfig 3
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to nenad For This Useful Post:
Al-Muntaqim (10th March 2013)
Sponsored Links
  #32  
Old 19th February 2013, 19:52
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
Is it possible that I somehow removed squirlemail?
That seems to be the case. Have you tried to reinstall it with
Code:
apt-get install squirrelmail
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
nenad (19th February 2013)
  #33  
Old 19th February 2013, 22:10
nenad nenad is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Novi Sad, Serbia
Posts: 415
Thanks: 13
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default

@Falko

Well that was a touch of a genius

Solution was so simple and right in front of my nose but i couldn't see it

It works now - and even all emails are preserved

Thank you falko

Respect,
Nenad
__________________
Nenad Bulatovic
---------------
Debian Lenny & ISPConfig 3
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig, moodle

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Help installing ISPConfig on Ubuntu 7.10 Server Peasant Dave Installation/Configuration 7 25th October 2007 00:27
subdomain and mail relay configuration aranthorn Installation/Configuration 24 3rd September 2007 22:53
Problems with installation on openSUSE 10.2 douglaslopezt Installation/Configuration 3 24th August 2007 22:04
Need help installing ISPConfig on Ubuntu Server via VMware dfwgreg Installation/Configuration 3 8th November 2006 10:52


All times are GMT +2. The time now is 09:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.