Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 3rd November 2008, 02:52
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Just for future readers, Falko noticed that one of my groups differed from the others. I simply added the user to the group.

But for some reason it still isn't working. The only thing that I can think of now is the firewall at the place I am trying to FTP from is blocking it.

Unless you have any further troubleshooting ideas?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 3rd November 2008, 02:56
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Here is something odd. Using the Mac OSX terminal I can type ftp server.com and fill in the credentials and I am able to ls all of the contents of any folder. But when trying to use cyberduck or just the go > connect to server menu it doesn't work. Could this be a client issue?
Reply With Quote
  #23  
Old 3rd November 2008, 05:40
bswinnerton bswinnerton is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Connecticut, US
Posts: 502
Thanks: 51
Thanked 16 Times in 13 Posts
 
Default

Problem Solved! (Wohoo!)

The problem was that the timeout was set too low on my FTP clients. This explains why it worked inside my network, and why some folders worked and others didn't (because they only had to display a few folders).

Thank you for all of your help!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
Anything I can do against illegal login-requests? schmidtedv Installation/Configuration 17 7th November 2008 09:25
Ruby / FastCGI Problem Chad Server Operation 1 8th March 2008 20:38
log files cruz Technical 3 15th May 2007 14:35
Im thinking about throwing proftpd to the trashcan danf.1979 Installation/Configuration 2 23rd December 2005 09:27


All times are GMT +2. The time now is 16:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.