Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 3rd November 2008, 13:11
vikram8522 vikram8522 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up Configure apache with jboss [Response problem]

Hi All

I Configure my Jboss4.0.4 with apache2.2 for windows with the link

http://www.jboss.org/community/docs/...977CD3F7159A32 every thing is fine.
But problem is that when I try to send the custom response (reponse.setStatus(like 804) ,if any exception in my code) ,but it send its own response ,but its work fine when merely access the jboss(without Apache).

for example

in my jsp what I do is........


List list=(List)request.getAttribute("a");
if(list==null){
response.setStatus(212);
list=new ArrayList();
}else{
....
........
........
}
}
%>

in my code I get response in .js file using Ajax

if (req.readyState == 4) {

if (req.status == 212) {
.......
....... do some thing
}
}
but it send 500 when using apache jboss both and send 212 when merely access the jboss.

I also tried to configure it by mod_proxy but same problem ,Is there any port bind by firewall
or
any other configuration required
or
any thing else ?

Any suggestion would be very helpful for me.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
CENTOS 5 Ping Problem gAnDo Server Operation 11 28th March 2008 20:58
Apache won't configure cybiko123 Installation/Configuration 1 13th January 2008 10:43
Error compile Courier-Authlib pcom11 Server Operation 1 29th September 2007 12:15
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 15:47
Problem with the installation of Dokeos (LMS) in ISPConfig jofranco General 4 28th April 2006 00:45


All times are GMT +2. The time now is 09:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.