#1  
Old 3rd March 2006, 23:57
bwrob bwrob is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 46
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default My install ?

Hi
I tried it few times.
New Debian 3.1 server.
Every time i install ispconfig my myispconfigdb
is empty.
I have to do prompt: mysql -uxxx -pxxxx myispconfig < db_ispconfig.sql then it works fine.

I am sure that is my server problem.
Any idea.

Thanks
bob
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th March 2006, 00:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,726 Times in 2,565 Posts
 
Default

This doesn't work because then the isp_server table is empty. This table must be filled by the ISPConfig installer.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
suse 9.3 install: E: Couldn't find package ncftp aallen Installation/Configuration 4 26th January 2006 20:02
Install question/issue wr19026 Installation/Configuration 8 12th January 2006 09:44
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04
install error on the end of the installation Vegettex Installation/Configuration 2 20th November 2005 23:50
perfect install 5.04 isp on desktop image? bspratt Server Operation 5 6th November 2005 14:27


All times are GMT +2. The time now is 04:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.