Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th February 2006, 18:44
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Exclamation Sites no displaying!!!

Hi folks,

I recently ask how to make that my domains be able to set mail with their own domain suchs as mail.domain.com not with the ip address, and I went to godaddy and add an A record to my official nameservers ns1.asesoriasit.info and ns1.asesoriasit.info, them I went to total dns control option and add an @ 200.89.230.204 that is the ip assigned for ISPConfig server.

Now I can't see any site that I have seen it before:
www.asesoriasit.net
www.educandote.edu.co
www.educandote.net
www.educandote.info
www.educandote.tv

Please some one check if can see any site!!! to see if is again my router fail to display those sites.

Thanks!!!
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th February 2006, 21:28
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

For all your domains i get messages like:

Code:
dig www.asesoriasit.net

; <<>> DiG 9.2.1 <<>> www.asesoriasit.net
;; global options:  printcmd
;; connection timed out; no servers could be reached
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 27th February 2006, 22:54
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Thumbs down

Quote:
Originally Posted by till
For all your domains i get messages like:

Code:
dig www.asesoriasit.net

; <<>> DiG 9.2.1 <<>> www.asesoriasit.net
;; global options:  printcmd
;; connection timed out; no servers could be reached
What should I do???? Select Create DNS and Create DNS-MX ???

Any suggestions??? before change the A record was display!!! now all sites are down!!!

Now my emails are bouncing too!!! what todo?? :
__________________
Eli Acevedo

Last edited by cybereatl; 27th February 2006 at 23:02.
Reply With Quote
  #4  
Old 27th February 2006, 23:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by cybereatl
What should I do???? Select Create DNS and Create DNS-MX ??? Any suggestions??? before change the A record was display!!! now all sites are down!!!: eek:
The question is, what have you changed exactly just before the sites have gone down?

The nameserver ns1.asesoriasit.info is reachable by ping, but is not responding to dns querys.

Please check with:

netstat -tap

If the bind server on ns1.asesoriasit.info is started.
If it is not running, try to start it. If it is started, check your router and firewall if the DNS ports are not blocked.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 27th February 2006, 23:14
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Wink

Here is the post of netstat -tap in the attached file.

There is no firewall configured yet and computer is directly connected to internet, there is no router or switch, eventually I'll add it up.

What I did on Godaddy with asesoriasit.info:

Previosly asesoriasit.info was registered as official name server with 2 static ip's and nameservers for that domain were: ns1.asesoriasit.info and ns2.asesoriasit.info, later to be able to check email using domain name rather than ip address I went to godaddy again, and I need it to add a A record, but for that need it to set it to parked domain. So I did.

Later in A records I found @ with another ip address (maybe godaddy's) and I add another line @ 200.89.230.204 save changes.

Please advise!!!! Thanks
Attached Files
File Type: txt netstat.txt (3.4 KB, 257 views)
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
  #6  
Old 27th February 2006, 23:23
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

The bind daemon on your server is running. I guess the problem is godaddy, but i'am not familar with their interface.

I guess the IP 64.202.167.129 (ns1.asesoriasit.info) i not your server and thats why the other domains do not resolve anmyore.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 27th February 2006, 23:30
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Default

I just find out too, that is pointing to other ip's.

Here is a screen shot of godaddy's interface.
Should I remove the @ with 68.178.232.100 ?? and just leave my record???

Thanks
Attached Images
 
__________________
Eli Acevedo
Reply With Quote
  #8  
Old 27th February 2006, 23:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

You should add ns1.asesoriasit.info to the A records. I don't see an entry for ns1 in the list.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 27th February 2006, 23:38
cybereatl cybereatl is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 255
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Send a message via Yahoo to cybereatl
Default

Quote:
Originally Posted by falko
You should add ns1.asesoriasit.info to the A records. I don't see an entry for ns1 in the list.
Should I add ns1 and ns2 ??? or only ns1

and will be this format:
@ ns1.asesoriasit.info also tryed:
ns1 asesoriasit.info

But it tells me that provide an IP address

I try it but gives me an error:

Please enter valid data for each required field. Each field cannot exceed 63 characters in length. Click the help link on each category for more information.

Thanks
__________________
Eli Acevedo

Last edited by cybereatl; 27th February 2006 at 23:43.
Reply With Quote
  #10  
Old 27th February 2006, 23:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by cybereatl
and will be this format:
@ ns1.asesoriasit.info also tryed:
ns1 asesoriasit.info

But it tells me that provide an IP address

I try it but gives me an error:

Please enter valid data for each required field. Each field cannot exceed 63 characters in length. Click the help link on each category for more information.

Thanks
I don't know the godaddy interface and also not the fields in the form for adding the A records...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig stopped creating users, sites... Traxus Installation/Configuration 4 9th February 2006 11:00
setting clientes and sites hjlopes Installation/Configuration 1 27th January 2006 18:57
problem for accessing created sites ericli Server Operation 1 26th November 2005 10:47
Need help with sites images dirs. SkIRmiS Installation/Configuration 11 26th September 2005 16:24
Multiple SSL sites on 1 server heat Server Operation 1 26th April 2005 14:05


All times are GMT +2. The time now is 20:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.