Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Tips/Tricks/Mods

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th October 2008, 01:53
tom88 tom88 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 1 Post
 
Default mydns with blank host names

installed ispconfig v3.0.0.7
it's using mydns and I figured out that to use old style 'blank' host names I had to use:

example.com. IN A 10.10.1.2

note the period at the end of the base domain name listed above.

ispconfig's interface (and I suspect mydns) was refusing

IN A 10.10.1.2
@ IN A 10.10.1.2

I even tried to escape "\" the "@" and the 'blank'

which didn't work either.

the 'blank' record was needed for 'NS', 'MX' records as well.

now it correctly resolves for:
http://example.com
and
dig @example.com example.com mx


before I could only get it to resolve for added machine names, like:
http://www.example.com
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Tags
mydns v3beta blank host

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
SMTP relay trouble DVS General 3 11th June 2007 09:56
This is %#@*&^$# embarrassing! domino Smalltalk 34 5th February 2007 21:57
postfix-tls sasl2 mysql courier-authmysql gabrix Server Operation 4 12th January 2007 22:09
I broke it.. I think.. Email in is not being delivered? edge Server Operation 1 3rd July 2006 14:22


All times are GMT +2. The time now is 22:03.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.