Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #101  
Old 26th January 2010, 15:43
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Please try to add the user that the clamd process runs as to the mail group.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #102  
Old 28th January 2010, 14:28
Alex Ravens Alex Ravens is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Russia
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you very much, I get it!
Reply With Quote
  #103  
Old 11th February 2010, 11:35
Alex Ravens Alex Ravens is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Russia
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did the same rules as for example in iptables, only put in my ip address -192.168.1.100. But can not login to mail via a browser. At the authentication page allows enter, and then not let. Repeat, I did the same rules as for example in iptables, why it does not work??? Help me please!!!
Reply With Quote
  #104  
Old 11th February 2010, 11:37
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 154 Times in 151 Posts
Default

If you can see the login page then it is not a problem with iptables. Please check the horde log file to see what the error is.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #105  
Old 11th February 2010, 22:53
rooff rooff is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem whith horde

I install horde , cypus-imap , mysql ....
All service are up .
https://94.20.94.130/
In logs :
/var/logs/maillog
-------------------
Feb 12 08:50:32 localhost imap[2406]: badlogin: [94.20.94.130] PLAIN [SASL(-13): authentication failure: Password verification failed]
Feb 12 08:50:38 localhost last message repeated 2 times
Feb 12 08:50:42 localhost imap[2410]: accepted connection
Feb 12 08:50:42 localhost imap[2410]: badlogin: [94.20.94.130] PLAIN [SASL(-13): authentication failure: Password verification failed]
Feb 12 08:50:48 localhost last message repeated 2 times
Feb 12 08:50:52 localhost imap[2406]: accepted connection
Feb 12 08:50:52 localhost imap[2406]: badlogin: [94.20.94.130] PLAIN [SASL(-13): authentication failure: Password verification failed]

/tmp/horde.log
------------------

Feb 12 08:44:02 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 94.20.7.30 to 94.20.94.130:143[imap/notls] as rufat@tdir.delta-telecom.net [on line 258 of "/usr/share/horde/imp/lib/Auth/imp.php"]
Feb 12 08:48:59 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 94.20.7.30 to 94.20.94.130:143[imap/notls] as rufat@tdir.delta-telecom.net [on line 258 of "/usr/share/horde/imp/lib/Auth/imp.php"]
Feb 12 08:51:01 HORDE [error] [imp] FAILED LOGIN 94.20.7.30 to 94.20.94.130:143[imap/notls] as rufat@tdir.delta-telecom.net [on line 258 of "/usr/share/horde/imp/lib/Auth/imp.php"]

configuration :
/etc/imapd.conf
----------------------------------configdirectory: /var/lib/imap
servername: TDS-IMAP/POP3
partition-default: /var/spool/imap
virtdomains: on
defaultdomain: tdir.delta-telecom.net
admins: rufat@tdir.delta-telecom.net
postmaster: support@tdir.delta-telecom.net
quotawarn: 85
lmtp_over_quota_perm_failure: 1
lmtp_strict_quota: 1
autocreatequota: 10240
createonpost: 1
autocreateinboxfolders: sent-mail|drafts|spam|trash
autosubscribeinboxfolders: sent-mail|drafts|spam|trash
autocreate_sieve_script: /etc/default_sieve
autocreate_sieve_compiledscript: /etc/default_sieve_script.bc
sievedir: /var/lib/imap/sieve
md5_dir: /var/lib/imap/md5
#sievenotifier: sms
#sendsms: /usr/bin/mysmsprog
sendmail: /usr/sbin/sendmail
hashimapspool: true
sasl_pwcheck_method: saslauthd
sasl_mech_list: PLAIN
allowplainwithouttls: 0
tls_cert_file: /etc/pki/cyrus-imapd/cyrus-imapd.pem
tls_key_file: /etc/pki/cyrus-imapd/cyrus-imapd.pem
tls_ca_file: /etc/pki/tls/certs/ca-bundle.crt
loglevel: info


-----------------
OS Centos 5.4
Please help

Last edited by rooff; 11th February 2010 at 22:57.
Reply With Quote
  #106  
Old 11th February 2010, 23:16
rooff rooff is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default More

I find this .

/var/log/secure

Feb 12 09:15:45 localhost saslauthd[3172]: pam_mysql - MySQL error (Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES))
Feb 12 09:15:48 localhost saslauthd[3174]: pam_mysql - MySQL error (Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES))
Feb 12 09:15:48 localhost saslauthd[3176]: pam_mysql - MySQL error (Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES))
Feb 12 09:15:51 localhost saslauthd[3178]: pam_mysql - MySQL error (Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES))
Feb 12 09:15:51 localhost saslauthd[3180]: pam_mysql - MySQL error (Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES))
Feb 12 09:15:54 localhost saslauthd[3182]: pam_mysql - MySQL error (Access denied for user 'horde'@'localhost' (using password: YES))
Reply With Quote
  #107  
Old 12th February 2010, 09:10
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 154 Times in 151 Posts
Default

The password pam is using to connect to the database is not correct fix that and you will be sorted.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #108  
Old 12th February 2010, 14:45
rooff rooff is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default new problem

Every think is work .
but when try to send mail there an error :
/var/log/exim/panic.log
-----------------------------
2010-02-13 00:37:00 1Ng2G4-0003D5-0w malware acl condition: clamd: ClamAV returned /var/spool/exim/scan/1Ng2G4-0003D5-0w: lstat() failed: Permission denied. ERROR

Please help.
Reply With Quote
  #109  
Old 12th February 2010, 14:47
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 154 Times in 151 Posts
Default

Please read post 101 above.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #110  
Old 12th February 2010, 14:58
rooff rooff is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Thanks

Thanks it is work .
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail Server Setup With Exim, MySQL, Cyrus-Imapd, Horde Webmail On Centos 5.1 Dutchy63 HOWTO-Related Questions 9 9th October 2008 13:50
Mail Server Setup With Exim, MySQL, Cyrus-Imapd, Horde Webmail On Centos 5.1 gueland HOWTO-Related Questions 3 28th August 2008 12:21
User constantly loggin into mail? bswinnerton Installation/Configuration 2 24th March 2008 01:12
Filtering emails using Spamassassin and Clamav for Exchange 2000 Server Rocky Server Operation 19 11th March 2008 09:27
Install ISPConfig on CentOS Server, in brief gfts Tips/Tricks/Mods 11 4th April 2006 09:29


All times are GMT +2. The time now is 18:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.