#1  
Old 11th December 2008, 12:23
mccyberix mccyberix is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default NameVirtualHost Issue

Hi,
I have a small problem with my Vhosts_ispconfig.conf, there are two identic NameVirtualHost entrys which cause the following error when I restart Apache:

[warn] NameVirtualHost xxx.xxx.xxx.xxx:80 has no VirtualHosts

when I delete one of the entrys the error disapears but when I change somthing in my ISPConfig basesettings the Vhosts_ispconfig.conf will be regenerated again with two identical NameVirtualHosts entrys like described above and the error comes up again. Apache is still working fine but this issue is a little bit anoying so maybe you can help me to solve it.
Thanx in advance...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th December 2008, 07:48
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,046
Thanks: 826
Thanked 5,389 Times in 4,234 Posts
Default

Looks as if you added an IP twice in ISPConfig under management > server > settings. The main IP does not have to be listed again as additional IP.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th December 2008, 10:02
mccyberix mccyberix is offline
Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 58
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

you're right, I have deleted the additional IP and the issue is solved!
THX again...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
apache wont start after deleting a site tellar Installation/Configuration 1 2nd October 2008 15:34
apache wont start after deleting a site tellar Installation/Configuration 2 1st October 2008 16:49
DNS MX Issue jmead Installation/Configuration 3 29th November 2007 10:06
NameVirtualHost www.mysite.it has no VirtualHosts gabrix Server Operation 20 23rd March 2007 18:27
iptables issue with xen perfect setup - debian alexnz HOWTO-Related Questions 3 25th November 2006 13:49


All times are GMT +2. The time now is 00:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.