Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd October 2008, 00:06
theev theev is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Apache High Availability Server Turtorial Issues

Hi,

So I followed this wonderful tutorial here on Apache Load-balanced clusters (http://www.howtoforge.com/set-up-a-l...ter-ubuntu8.04) and I have it almost working perfectly.

The thing is, when webserver1 goes down, I get a network timeout (rather than having it kick automatically to webserver2). Going manually to webserver2's address works fine. Killing load1 automatically kicks to load2 and that works fine. But killing webserver1 seems to make the whole thing hang. I think that that would suggest that the load balancers can't find webserver2 for some reason or another, and I've gone back over all my configuration code and I can't seem to find anything that would prevent them from doing so. What code would be most relavent to post here for help with this issue?

Thanks for the help!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd October 2008, 15:46
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

Are there any errors in your logs?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58
The Perfect Setup - Debian Etch (Debian 4.0) some trouble daniel80 HOWTO-Related Questions 26 1st February 2008 16:30
Debian Apache Server - Proxy Issues? tcroteau Server Operation 5 16th September 2007 19:38
Problems with Postfix Mysql Courier PatrickAdrichem Installation/Configuration 3 13th April 2007 15:44
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30


All times are GMT +2. The time now is 06:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.