#1  
Old 5th October 2008, 20:41
CrossWind CrossWind is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default 404 error

Hello, I have set up a new website using ISPConfig on my ubuntu 8.04 server machine.
But I am getting 404 errors all around..
Even when I enter the machines ip address.

Kind regards
CrossWind.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 6th October 2008, 11:10
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,994
Thanks: 840
Thanked 5,647 Times in 4,457 Posts
Default

Quote:
Even when I enter the machines ip address.
Sites in ISPConfig can not be accessed by IP. Make sure that the domain you want to access has a DNS-A-record that points to the IP address of your server and then access the site by its domain name.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 6th October 2008, 18:42
CrossWind CrossWind is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

yea i know that. but i mean with entering IP, that i dont get that page thing..... it isn;t supposed to be 404..
and the domain doesnt work either..

im reinstalling ubuntu server atm.. and configure it propperly so.

kind regards
crosswind

ps. shift isnt working lol


Edit:
Okay, reinstalled everything, Followed the tutorial thing. except for the hostname cuz its bull, just use localhost.
i'm using no-ip.com :-) works like a charm now

for the people who dont belive me:
http://mengesgroup.no-ip.org/

Last edited by CrossWind; 6th October 2008 at 22:29.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 22:42
Frustrated with ISPConfig install! woozyerdaddee Installation/Configuration 4 19th May 2006 04:38
Installation Fails... :( cyberstorm Installation/Configuration 1 15th January 2006 19:07
Install stop at uuwish, UUDeview SeaWolf Installation/Configuration 6 5th October 2005 00:53


All times are GMT +2. The time now is 12:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.