#1  
Old 29th September 2008, 16:22
EazySnatch EazySnatch is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Haproxy + Lighttpd / fast cgi

Hello ,

System: Gentoo Base System release 1.12.11.1
Haproxy : HA-Proxy version 1.3.14.1
LIghttpd : lighttpd-1.4.19
PHP : spawn-fcgi-1.4.19

PHP 5.2.6-pl6-gentoo (cli) (built: Sep 10 2008 10:37:25)
Copyright (c) 1997-2008 The PHP Group
Zend Engine v2.2.0, Copyright (c) 1998-2008 Zend Technologies
with eAccelerator v0.9.5.3, Copyright (c) 2004-2006 eAccelerator, by eAccelerator

I have this topology

Haproxy ---> apache2 servers + php / eaccelerator / memcache

I want to go on Lighttpd

I install it but haproxy send X-Forward-For I make it work with lighttpd module "mod_extforward"

Then put extforward.forwarder trusting

/ extforward.forwarder = (
"x.x.x.x" => "trust",
"x.x.x.x" => "trust"
)

This is my fast cgi module config
fastcgi.server = ( ".php" =>
( "localhost" =>
(
"socket" => "/tmp/php-fastcgi.socket",
"bin-path" => "/usr/bin/php-cgi -v /etc/php/cgi-php5/php.ini",
"min-procs" => 3,
"max-procs" => 8,
"max-load-per-proc" => 4,
"idle-timeout" => 20,
"bin-environment" => (
"PHP_FCGI_CHILDREN" => "32",
"PHP_FCGI_MAX_REQUESTS" => "1000",
),
"broken-scriptfilename" => "enable"
)
)

But I get this errors

2008-09-29 17:17:45: (mod_fastcgi.c.2471) unexpected end-of-file (perhaps the fastcgi process died): pid: 32089 socket: unix:/tmp/php-fastcgi.socket-7
2008-09-29 17:17:45: (mod_fastcgi.c.3281) response not received, request sent: 1489 on socket: unix:/tmp/php-fastcgi.socket-7 for /index.php , closing connection

2008-09-29 17:18:00: (mod_fastcgi.c.2471) unexpected end-of-file (perhaps the fastcgi process died): pid: 32056 socket: unix:/tmp/php-fastcgi.socket-6
2008-09-29 17:18:00: (mod_fastcgi.c.3281) response not received, request sent: 1419 on socket: unix:/tmp/php-fastcgi.socket-6 for /index.php , closing connection
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! Lighttpdd not installing on CentOS 5.2 Colum Server Operation 4 5th January 2010 04:07
Debian + Lighttpd + MySQL + PHP + ISPConfig crux Server Operation 3 26th September 2008 00:36
Question Regarding: Installing Lighttpd With PHP5 And MySQL Support On OpenSUSE 10.3 Gokou023 HOWTO-Related Questions 3 12th December 2007 16:06
converting a 10 line cgi to php. edge Programming/Scripts 6 3rd June 2006 22:40
CGI issue (SUExec as well maybe) MathieuMa Installation/Configuration 4 11th April 2006 09:59


All times are GMT +2. The time now is 06:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.