#1  
Old 26th September 2008, 19:42
-crisstm- -crisstm- is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 78
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default with www or without

Hi all,

I have a little problem with my ispconfig.
I have host many domains on my server, and all work's fine
Today i create a new subdomain www.example.domain.ro
And when i typed in my browser http://example.domain.ro show my site, and when i typed http://www.example.domain.ro can't find my server.
i have many subdomain and all work's great
Thank's in advance
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th September 2008, 09:50
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,483
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
 
Default

Please make sure that you created a DNS A-Record for the domain www.example.domain.ro pointing to the IP of your server in the authoritive nameserver for the domain domain.ro
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problems with Wordpress based web page after installing Ispconfig Mole Installation/Configuration 50 9th May 2008 10:07
my postfix don't ready or other problem pierremoreau Installation/Configuration 2 1st September 2006 09:44
Perfect Setup Suse 10 can send but not receive mail Grizzly HOWTO-Related Questions 33 6th March 2006 23:14
Problem recieving mail webstergd Installation/Configuration 19 16th December 2005 12:08
webmail and pop3 quicklinux General 8 9th August 2005 00:15


All times are GMT +2. The time now is 13:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.