Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 1st September 2008, 12:53
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default User&Email account management (feature request or bug)

When adding aliases to users - if an alias is already assigned to another user there will be no warning or notification that the alias wasn't assigned to the other account.

This makes the user think that the alias was assigned properly.

Correct way would be to display that the alias has been assigned to another account and that it was not added. Not simply "silently" ignoring the alias and returning to the domain view.


Affected: 2.2.25
Language used while testing: Swedish
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st September 2008, 13:27
Hans Hans is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2005
Location: Montfoort, The Netherlands
Posts: 2,256
Thanks: 212
Thanked 648 Times in 294 Posts
Default

I can confirm this and noticed this a long time ago already. I did not understand the behaviour either but i did not report it.
It did not appear since version 2.2.25. And yes you're right, it should be the way you suggest.
__________________
Hans

MrHostman | Master in managed hosting
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd September 2008, 12:40
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

I've added this to our bugtracker.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #4  
Old 18th September 2008, 18:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

I've fixed this. In addition to that I've included an error message when you try to create a catchAll account if there's already another one for that web site.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNSManager Bug or Feature Request jasonathowtoforge Developers' Forum 2 26th August 2008 20:37
proFTPd passive mode problems bisbell Server Operation 8 6th August 2008 21:12
Logsize issue cryptic General 46 7th April 2008 22:29
Request Feature Enhancement for ISPConfig 3.x ptiggerdine Feature Requests 9 23rd May 2007 09:47
emails domains and co-domains question bug or a feature omadon Installation/Configuration 3 27th November 2006 10:17


All times are GMT +2. The time now is 04:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.