Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #31  
Old 6th March 2006, 22:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Grizzly
<web1_mau@server1.webpapagedirect.co.za> (expanded from
<mau@webpagedirect.co.za>): Host or domain name not found. Name service
error for name=server1.webpapagedirect.co.za type=AAAA: Host not found
Why does it say server1.webpapagedirect.co.za and not server1.webpagedirect.co.za?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Sponsored Links
  #32  
Old 6th March 2006, 23:01
Grizzly Grizzly is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Tired eyes

Quote:
Originally Posted by falko
Why does it say server1.webpapagedirect.co.za and not server1.webpagedirect.co.za?
Thanks Falko I would probably only seen that in a day or 2. the error was in my main.cf file now I receive error

This is the Postfix program at host server1.webpagedirect.co.za.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<web1_douw@server1.webpagedirect.co.za> (expanded from
<douw@webpagedirect.co.za>): mail for server1.webpagedirect.co.za loops
back to myself
Reply With Quote
  #33  
Old 6th March 2006, 23:01
Grizzly Grizzly is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 41
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking haleluja

THANK YOU FALKO

I Just added server1.webpagedirect.co.za to /etc/postfix/local-host-names
and bob's your uncle. Send Receive working like a dream.

Thank you again for all your patience.

Last edited by Grizzly; 6th March 2006 at 23:18. Reason: Problem Solved
Reply With Quote
  #34  
Old 6th March 2006, 23:14
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
 
Default

Add server1.webpagedirect.co.za to the mydestination line in /etc/postfix/main.cf and restart Postfix.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The Perfect Setup - Debian Woody (3.0)... sending mail from my XP box? ExCIA HOWTO-Related Questions 17 27th June 2007 18:31
Is there also a Perfect Setup for SuSE 9.1 bluegrass Installation/Configuration 7 18th January 2006 17:16
The Perfect Setup - SUSE 9.3 (firewall?!) bogdinator HOWTO-Related Questions 7 12th December 2005 12:31
The Perfect Setup Suse 9.3 - Postfix problems new_bee05 HOWTO-Related Questions 20 25th November 2005 02:30
90% perfect (can't receive mail) CorrosionX General 2 7th November 2005 17:40


All times are GMT +2. The time now is 09:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.