#1  
Old 21st February 2006, 20:17
drakos drakos is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default subdomain problem

hello all i have installed ISPConfig in a ubuntu 5.10 in a pII 800 .
the install was pretty much easy,thanks to "ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger"".
with a dsl line ,router-modem-firewall.From the start i have this problem wen i insert www.mydomain.gr in firefox it gets this message --"the operation timed out when attempting to contact www.mydomain.gr"-- i thought it was a dns problem so i cheked out http://freedns.afraid.org/ and made the domain and a subdomain to records with afraid.org's dns servers.
But the problem is still there..
so i started to see search , i ssh mydomain.gr and i can connect, then i ftp://mydomain.gr and works then https://mydomain.gr:81 is working to.So i have two problems
1) i can't http://www.mydomain.gr
2) i can't http://subdomain.mydomain.gr

can anyone help me go through this?




--sorry for my English--
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st February 2006, 21:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Did you create a web site for www.mydomain.gr and subdomain.mydomain.gr in ISPConfig?
Do the A records for www.mydomain.gr and subdomain.mydomain.gr point to your public IP address?
Did you forward port 80 from your router to your ISPConfig server?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 25th February 2006, 03:42
drakos drakos is offline
Junior Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i tried to but when i g oto create a site for this addresses i get a ''mydomain allready exists'' error

should i uncheck the create mx records from ispconfig?
Reply With Quote
  #4  
Old 25th February 2006, 11:24
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,796
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by drakos
i tried to but when i g oto create a site for this addresses i get a ''mydomain allready exists'' error
I guess you deleted a website with mydomain and have not emptied the recycle bin. Please check if mydomain is in any of the recycle bins and empty it.

Quote:
should i uncheck the create mx records from ispconfig?
No.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 02:56
Problem with UebiMiau sodapop General 4 25th November 2005 10:51
ISPConfig pop3 problem mphayesuk General 21 31st October 2005 11:53
Installation problem: PHP problem? hgoor Installation/Configuration 7 21st August 2005 23:15


All times are GMT +2. The time now is 23:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.