Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th August 2008, 03:31
oloeriubogdan oloeriubogdan is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Question Could not establish an ecrypted connection

I am using the perfect server fedora 9 and I have followed the online instalation instructions. At the end of ISPConfig install I've selected to connect to my server using https. When i try to connect to my server, Firefox pops up this alert message: "Could not establish an encrypted connection because certificate presented by 172.16.32.200 has an invalid signature."

172.16.32.200 is my server and is a virtual VMware workstation
this is the second time when i try to install and I ended up having the same problem. Can anyone help me understand what am I doing wrong?
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to oloeriubogdan For This Useful Post:
larion (22nd August 2008)
Sponsored Links
  #2  
Old 20th August 2008, 03:55
oloeriubogdan oloeriubogdan is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default I have found the solution

I have fount the answer on this link. all i did was following these instructions and it fixed my problem.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to oloeriubogdan For This Useful Post:
larion (22nd August 2008)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail Question: installed smf forum on centos perfect server setup with ispconfig happz Installation/Configuration 7 22nd August 2008 13:15
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
debian etch courier pop3 issue docean Installation/Configuration 6 20th March 2008 15:38
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 14:48
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30


All times are GMT +2. The time now is 19:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.