#1  
Old 19th August 2008, 23:31
fswolf fswolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question webmail doesen't work

Hi, I just installed Ubuntu 8.04 with perfect setup and ISPconfig, everything works fine except webmail. I added webmail with update. I made new website and new email address. Website works but when I try to log in on www.domain.com:81/webmail it answered me :
You cannot login with the username and password entered. Please check your username and password and try again.

When I try to log in on www.domain.com:80/mailuser it answered me:
Error: Could not get login password entry response
Do anyone know what I do wrong? Thanks a lot
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 20th August 2008, 14:53
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

On www.domain.com:81/webmail you must log in with the email address and password. On www.domain.com:80/mailuser you must log in with the username (e.g. web1_someuser) and password.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 20th August 2008, 21:31
fswolf fswolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default I know...

I know, but that is not working anyway...
Reply With Quote
  #4  
Old 21st August 2008, 10:17
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
 
Default

Which errors do you get in the mail log file?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Mail server using Postfix, Dovecot, Mysql... Postfix virtual maps doesn't work?? tarasbuljba HOWTO-Related Questions 33 28th May 2010 14:33
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Cant get any messenger program to work SimplyMepis 6.0 gtoman Technical 1 13th November 2006 15:26
Email username and password do not work iratik Installation/Configuration 8 11th August 2006 17:22
Trouble with Webmail users rodriglm Installation/Configuration 5 29th December 2005 09:18


All times are GMT +2. The time now is 17:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.