Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 23rd August 2008, 02:58
FOBioPatel FOBioPatel is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

/etc/init.d/networking restart

and my problem solved itself. I swear I did that 100 times before and even rebooted the server; but this time it did the trick.

Thanks again!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig Virtual Hosts + Perfect setup Problem ? orasis Installation/Configuration 5 16th March 2007 11:46
email/ftp problem after moving ispconfig mystix Installation/Configuration 3 14th September 2006 20:41
Weird problem when sending email from a PHP form. edge Installation/Configuration 5 5th September 2006 17:57
ISPConfig not starting on power up matto1376 General 1 6th August 2006 14:51
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 17:37


All times are GMT +2. The time now is 08:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.