Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 21st August 2008, 10:13
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,976
Thanks: 825
Thanked 5,369 Times in 4,216 Posts
Default

Quote:
for example i want to copy the site in www under debian, and i have no rights.debian tell me i have not permission to copy.why? why i can't login as root?
that is wrong security for me, is stop all access for me.
You can login as root unser debian. I'am doibg this daily on many servers. You might mix up Debsain an ubuntu linux, under ubuntu the root user is disabled by default, but you just have to run the passwd command and set a password to enable it.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 5th November 2008, 09:28
-crisstm- -crisstm- is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 78
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default how?

how can i do that?
in debian how can i login as root?
thnk's
Reply With Quote
  #13  
Old 5th November 2008, 10:25
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,976
Thanks: 825
Thanked 5,369 Times in 4,216 Posts
Default

Use a SSH client, e.g. putty if you work on windows.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #14  
Old 6th November 2008, 17:34
-crisstm- -crisstm- is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 78
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

what is this answer????
i ask if i can login as root in debian and you told me for use ssh or putty?
???
i'm confuse....
Reply With Quote
  #15  
Old 6th November 2008, 17:37
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,976
Thanks: 825
Thanked 5,369 Times in 4,216 Posts
Default

You asked how you can login and not if you can login and my post above answered that. To your new question, yes you can login as root user in debian
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #16  
Old 13th December 2008, 21:18
-crisstm- -crisstm- is offline
Banned
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 78
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default login

ok
I wondering if i could login as root in debian xserver (gnome) because i cannot.
how can i do it?
thank's
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DNS: installing Master and slave dns server on debian Etch SHELLHOSTER Installation/Configuration 1 28th October 2007 15:08
Slave dns problem blackmask Installation/Configuration 1 3rd October 2007 13:51
Setting up a DNS server to slave from ISPConfig jerutley Installation/Configuration 4 6th November 2006 19:22
SuSE as master DNS server and Centos as slave DNS server... sthompson Server Operation 3 17th September 2006 13:24
Pri & Slave DNS HOWTO (FC4) ppettigrew Suggest HOWTO 0 1st April 2006 15:35


All times are GMT +2. The time now is 20:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.