Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th August 2008, 07:57
fordwrench fordwrench is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default Installed Telaen but cannot login

I installed Telaen 1.2.0 on one of my sites but I cannot login.
I used the howto on this site but still no go..

Anyone got any suggestions?

Fordwrench
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th August 2008, 09:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,672
Thanks: 819
Thanked 5,317 Times in 4,170 Posts
Default

Please make sure that you use the username and not the email address to login.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th August 2008, 02:41
fordwrench fordwrench is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

I have tried every way possible to login and still no sucess.

email joeblow@xxx.com
web3_joeblow
joeblow
web3_joeblow@xxx.com
and so on and so on...

but it will not login
Reply With Quote
  #4  
Old 8th August 2008, 02:44
fordwrench fordwrench is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

and this is what i get in the mail.log



Aug 7 19:38:23 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:38:23 srv1 imapd: Disconnected, ip=[::ffff:24.206.221.210], time=0
Aug 7 19:38:29 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:38:29 srv1 imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:24.206.221.210], rcvd=22, sent=31 8
Aug 7 19:38:29 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:38:29 srv1 imapd: Disconnected, ip=[::ffff:24.206.221.210], time=0
Aug 7 19:42:13 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:42:13 srv1 imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:24.206.221.210], rcvd=22, sent=31 8
Aug 7 19:42:13 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:42:13 srv1 imapd: Disconnected, ip=[::ffff:24.206.221.210], time=0
Aug 7 19:42:20 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:42:20 srv1 imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:24.206.221.210], rcvd=22, sent=31 8
Aug 7 19:42:20 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:42:20 srv1 imapd: Disconnected, ip=[::ffff:24.206.221.210], time=0
Aug 7 19:42:28 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:42:28 srv1 imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:24.206.221.210], rcvd=22, sent=31 8
Aug 7 19:42:28 srv1 imapd: Connection, ip=[::ffff:24.206.221.210]
Aug 7 19:42:28 srv1 imapd: Disconnected, ip=[::ffff:24.206.221.210], time=0
Reply With Quote
  #5  
Old 8th August 2008, 03:15
fordwrench fordwrench is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

I turned debug on in telaen and this is what I get when I try to login.



Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/web3/web/webmail/folder_list.php on line 7
<- * OK [CAPABILITY IMAP4rev1 UIDPLUS CHILDREN NAMESPACE THREAD=ORDEREDSUBJECT THREAD=REFERENCES SORT QUOTA IDLE ACL ACL2=UNION STARTTLS] Courier-IMAP ready. Copyright 1998-2005 Double Precision, Inc. See COPYING for distribution information.
-> 489b9dc422493 LOGIN ****
<- 489b9dc422493 NO Error in IMAP command received by server.
Reply With Quote
  #6  
Old 8th August 2008, 10:57
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,672
Thanks: 819
Thanked 5,317 Times in 4,170 Posts
Default

Ok, so the login is working fine. Which imap daemon do you have installed? Is your server installed as described in the perfect setup guide?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 8th August 2008, 17:20
fordwrench fordwrench is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 58
Thanks: 6
Thanked 4 Times in 2 Posts
Default

yes ....installed debian etch per the perfect setup guide.
Reply With Quote
  #8  
Old 9th August 2008, 11:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
 
Default

What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Problems with Email, courierpop3login: LOGIN FAILED, Ub. 6.06 Perf. Setup+IspC. make-fun Installation/Configuration 3 29th February 2008 10:47
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 17:46
kann keine mails empfangen odin1 Installation/Configuration 5 6th July 2006 12:13
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 19:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.