Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 6th August 2008, 21:29
webcave webcave is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 22
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Quote:
Originally Posted by rlcomstock3 View Post
WebCave, or anyone else...

I am having the same problems you did, how did you get past the snaggs?

I get the same exact error message...

I have the libxml2 and libxml2-devel installed
I removed the libxml2.i386 packages (using x86_64)

I feel a little lost
I reinstalled Centos more carefully and made sure everything was for 64 bit took me a long time i installed centos about 8 times
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix delivery problem erebus Installation/Configuration 8 29th July 2014 20:17
Lint test error raulb Server Operation 3 29th May 2008 18:33
Fedora Core 5 Spamassassin (Scalix Install) Viper_iii Installation/Configuration 1 19th September 2007 14:59
Apache2 don't start /var/www/sharedip don't exist Dr.Oetker General 14 6th May 2007 13:15
help on /etc/rc0.d/K20dnsctl -> ../init.d/dnsctl zimele General 13 23rd August 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 02:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.