#1  
Old 14th August 2005, 19:47
radioguy radioguy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Eugene, OR
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Slow Navigation

I'm accessing the admin page on my local network. The admin page seems very slow and some of the images aren't loading on the right hand side. I'm new to ISPConfig. Any help is greatly appreciated.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th August 2005, 19:51
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,197
Thanks: 829
Thanked 5,419 Times in 4,261 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by radioguy
I'm accessing the admin page on my local network. The admin page seems very slow and some of the images aren't loading on the right hand side. I'm new to ISPConfig. Any help is greatly appreciated.
Please read this thread:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=241
Reply With Quote
  #3  
Old 14th August 2005, 20:44
radioguy radioguy is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Eugene, OR
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Slow Navigation

Till-

That fixed both problems. Thanks very much for your help. Actually, that was kind of embarrassing. I should have first realized that my internal DNS hadn't been configured following installation. I greatly appreciate the support and I'm looking forward to playing with this more today.

Regards,

Tom
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.