Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 9th July 2008, 06:01
ChrisX ChrisX is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Doesn't work: FFMpeg on Ubuntu 8.04 Server with ISPConfig

Scratch that.

The answer is there are prereqs that nobody mentions, that are probably excluded by the "Perfect Server" setup. It's too thin. I just installed a whole bunch of things related to FFMpeg. I don't even remember what. Then I reinstalled everything else in the Justin Hartman tutorial, and it works fine.

I'm going to test with a default Ubuntu LAMP server install. My guess is it works fine, and the "Perfect Server" excludes some things that nobody mentions when they talk about installing FFMpeg. Cheers

Last edited by ChrisX; 9th July 2008 at 19:21.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd January 2009, 20:56
severnet severnet is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 16
Thanks: 2
Thanked 1 Time in 1 Post
Send a message via ICQ to severnet Send a message via MSN to severnet Send a message via Skype™ to severnet
Question

apt-get install ffmpeg php5-ffmpeg

can't find ffmpeg using php

this is the test ffmpeg script http://www.socialengine.net/tutorials/video_test.zip

how fix it? =(
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd January 2009, 22:02
marpada marpada is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 139
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

The package should be called ffmpeg-php

In case you can't find a ffmpeg-package for your distro you can install it from source code
http://ffmpeg-php.sourceforge.net/
________
Uggs
________
Lamborghini lm002 history

Last edited by marpada; 13th May 2011 at 02:03.
Reply With Quote
  #4  
Old 21st March 2009, 14:32
jiffyspop jiffyspop is offline
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I also have the same problem it works ok threw the terminal but threw a script it wont work dont get it lol
Reply With Quote
  #5  
Old 22nd March 2009, 14:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,743 Times in 2,577 Posts
 
Default

What exactly doesn't work?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
The Perfect Server - Ubuntu Hardy Heron (Ubuntu 8.04 LTS Server) - Page4-DNS Server Linocks Installation/Configuration 3 13th May 2008 12:24
What can be wrong martin_rudowicz Installation/Configuration 9 11th May 2008 19:42
Need help installing ISPConfig on Ubuntu Server via VMware dfwgreg Installation/Configuration 3 8th November 2006 10:52
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 17:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.