Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 8th July 2008, 23:20
mspIggy mspIggy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 55
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default secondary ip's not listening to port 80

having real problems

new install

ubuntu server amd64 with ISPConfig

it seems the only ip i can see with telnet on port 25 is the base ip i have assigned to the box --

all others >

telnet: connect to address 209.xxx.xx.xx: Connection timed out
telnet: Unable to connect to remote host: Connection timed out
You have new mail in /home/.xxxx

this works fine for the 'assigned ip'

i am very worried...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th July 2008, 23:29
mspIggy mspIggy is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 55
Thanks: 3
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

in looking at my 'interfaces' file

/etc/network/interfaces

only the assigned base ip is here...

do i have to add the rest of these on, per line 'adderss' xxx.xx.xx.xx ??

how do we tell the server there are more than one ip to work with?

thank you

phil
Reply With Quote
  #3  
Old 9th July 2008, 22:34
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

What are the outputs of
Code:
netstat -tap
and
Code:
ifconfig
?
What's in /etc/network/interfaces?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 17:33
Improve the Firewall rules vaio1 Installation/Configuration 0 10th May 2008 21:44
Mail Setup - Please help SJamG HOWTO-Related Questions 9 26th November 2007 19:23
Moving IPs and leaving port 81 hairydog2 Installation/Configuration 3 4th November 2006 00:38
How to install BFD (Brute Force Detection) domino Tips/Tricks/Mods 9 31st March 2006 23:40


All times are GMT +2. The time now is 08:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.