#1  
Old 7th July 2008, 21:59
thexiv thexiv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Migrating Sites

I'm working for an ISP that has an existing setup on bluequartz, servers running in CentOS 4.6. We are trying to get them onto ispconfig. unfotunately, it keeps coming up with the error that there is already a domain or server using that address. There probably is a really easy workaround that I don't know but if someone could enlighten me that'd be great.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 7th July 2008, 23:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
Default

If you deleted a domain, you will have to empty the recycle bin before you can craete this domain again.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 8th July 2008, 00:17
thexiv thexiv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm migrating from bluequartz to ispconfig, so the dns recognizes that it's already there, and wont allow me to create a webspace for it. As in the sites are already listed globally in dns servers.
Reply With Quote
  #4  
Old 8th July 2008, 09:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
Default

ISPConfig is not recognizing existing DNS Servers, so this can not cause your problem.

This error message can be caused by 2 situations:

1) You created a website or co-domain with this domain name in ISPConfig, deleted it and forgot to empty the recycle bin afterwards.

2) You are trying to create subdomains of a domain that is assigned already to another client.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 8th July 2008, 19:51
thexiv thexiv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

if I had existing dns servers and pointed my installation there while I was installing fedora would it recognize them then? because it's not allowing me to create the same websites as are on my bluequartz server.
Reply With Quote
  #6  
Old 8th July 2008, 19:58
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
Default

No, it will not recognize your bluequartz server as I explained above.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 8th July 2008, 20:01
thexiv thexiv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I haven't created any sites on the ISPConfig and it's still giving me that error message, any other suggestions about getting around it? this is a completely fresh load of linux, I just finished loading ispconfig, and this is the first time I'mtrying to put sites on.
Reply With Quote
  #8  
Old 8th July 2008, 20:07
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
Default

Please post a screenhsot of the error message and the ispconfig version number.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 8th July 2008, 21:28
thexiv thexiv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default


that's the error I'm getting and I'm using ispconfig 2.2.23

Last edited by thexiv; 8th July 2008 at 21:31.
Reply With Quote
  #10  
Old 8th July 2008, 21:34
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,381
Thanks: 833
Thanked 5,482 Times in 4,316 Posts
 
Default

Please have a look in the ispconfig mysql database (e.g. with phpmyadmin) and there in the table isp_isp_web and isp_isp_domain, do you find a record for galaxymc.com there?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help - virtual sites - email not working - what FQDN? sagor Installation/Configuration 4 26th April 2008 19:00
Migrating sites / missing characters unsichtbare General 1 29th March 2008 17:26
Migrating to ISPConfig, where to put my sites PranK Installation/Configuration 2 8th July 2007 10:36
all sites are getting "Index of /" page instead of the domain directory jagnag1 Installation/Configuration 3 17th December 2006 12:18
error sites disabled but still indevidual error sites tom Installation/Configuration 3 13th May 2006 12:37


All times are GMT +2. The time now is 00:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.