Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 7th July 2008, 16:53
gee gee is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default users timed out connecting to mail box

i have installed ispconfig on a new server every thing seems to be working exept when the users connect from the internal lan they are timming out downloading there mail error Task '192.168.0.5 - Receiving' reported error (0x800CCC0F) : 'The connection to the server was interrupted. If this problem continues, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).' This is happening to all internal mail users. I am not sure where to look as new to linux my ping resalts to the internal card is 1ms. there does not seem to be erros in the mail log Can you help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th July 2008, 12:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

And connecting from outside your LAN does work?
What are the outputs of
Code:
netstat -tap
and
Code:
iptables -L
?
Which distribution are you using?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th July 2008, 22:34
gee gee is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

thanks for the reply sorted problem out. iIt was a intermittent cable fault. Appertained the quick response
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
procmail can't write Hellbound General 27 8th June 2009 21:51
Mail System Error - Returned Mail tristanlee85 General 16 16th March 2008 09:40
Postfix reject connections gabrix Server Operation 27 25th January 2007 08:37
Junk mail and spamassassin... sthompson Installation/Configuration 4 27th December 2006 16:11
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 00:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.