#1  
Old 26th February 2008, 02:31
grandpagenocide grandpagenocide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Brooklyn, NY
Posts: 308
Thanks: 13
Thanked 43 Times in 29 Posts
Send a message via AIM to grandpagenocide Send a message via MSN to grandpagenocide
Default codomain forwarding problem

ok, i added the codomain http://theattic.theatticnetwork.net forwarding it to /theattic I also tried to put in for forward http://theatticnetwork.net/theattic and for the hell of it i tried http://www.google.com, but forwarding does not seem to be working. I am using ispconfig 2.2.21
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th February 2008, 07:19
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,002 Times in 3,911 Posts
Default

Please check this:

http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=13596
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th February 2008, 15:18
grandpagenocide grandpagenocide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Brooklyn, NY
Posts: 308
Thanks: 13
Thanked 43 Times in 29 Posts
Send a message via AIM to grandpagenocide Send a message via MSN to grandpagenocide
Default

following that thread, i came out with this
Quote:
power:/etc/apache2/vhosts# httpd -t
httpd: Syntax error on line 721 of /etc/apache2/apache2.conf: Syntax error on line 22 of /etc/apache2/vhosts/Vhosts_ispconfig.conf: Cannot load /etc/apache2/modules/mod_apreq2.so into server: /etc/apache2/modules/mod_apreq2.so: cannot open shared object file: No such file or directory
However, I reinstalled libapreq2 which eliminated the error, however it still does not work.
Reply With Quote
  #4  
Old 26th February 2008, 19:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,900
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
Default

Any other errors now?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 26th February 2008, 23:09
grandpagenocide grandpagenocide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Brooklyn, NY
Posts: 308
Thanks: 13
Thanked 43 Times in 29 Posts
Send a message via AIM to grandpagenocide Send a message via MSN to grandpagenocide
Default

it didnt show any further errors, but still did not work, out of frustration I downgraded t ISPConfig-2.2.19 and it works fine
Reply With Quote
  #6  
Old 27th February 2008, 08:28
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,647
Thanks: 794
Thanked 5,002 Times in 3,911 Posts
Default

The apache module /etc/apache2/modules/mod_apreq2.so is not used or configured by ISPConfig, so changing the ispconfig version can not make any difference. You must have changed anything beside which solved this problem.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #7  
Old 27th February 2008, 14:33
grandpagenocide grandpagenocide is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: Brooklyn, NY
Posts: 308
Thanks: 13
Thanked 43 Times in 29 Posts
Send a message via AIM to grandpagenocide Send a message via MSN to grandpagenocide
 
Default

Till,
I probably did, I changed alot trying to get it to work, and then finally downgraded and it worked. Ill try upgrading again soon enough. Thanks guys
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
Multiple Segment Router Setup - Not forwarding Packets jkane1517 Server Operation 4 3rd August 2010 19:48
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 21:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.