#1  
Old 22nd December 2005, 11:39
hadisaadeh hadisaadeh is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default problem with uploadin

Dear All ,
I faced a problem with uploading files
i create a web site like test ,
and how i can enter with ftp to this web site , his domain is test.gov.ps
?
how i can create an ftp account

--- ok i create a user acount
but when i upload the site , the data dont go to the actual directory
?
how i can knwo that my work is ok
________
FORD FREDA PICTURE

Last edited by hadisaadeh; 17th February 2011 at 12:37.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 22nd December 2005, 11:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

You must create an admin user under "User & Email".
With that user you can login using FTP; the document root of the web site is the folder web.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 22nd December 2005, 12:08
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,778
Thanks: 821
Thanked 5,332 Times in 4,184 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by hadisaadeh
--- ok i create a user acount
but when i upload the site , the data dont go to the actual directory
?
how i can knwo that my work is ok
Open the account of this user, check the "Administrator" Checkbox and safe it. Now you can upload the HTML files in the "web" directory of this user account.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with https and IE on Mac os and safari DarkBen Installation/Configuration 11 29th September 2006 17:45
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56
Problem with UebiMiau sodapop General 4 25th November 2005 09:51
ISPConfig pop3 problem mphayesuk General 21 31st October 2005 10:53
Problem with webmail MyLinux General 10 17th September 2005 14:31


All times are GMT +2. The time now is 16:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.