Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd June 2008, 13:17
onik onik is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Dovecot installation - libpam not found

I am having below error when I am trying to install dovecot 1.1.1.

./configure --with-pam
configure:30667: error: Can't build with PAM support: libpam not found

I am using centos 4.6 with postix 2.5.2

Any help will be highly appreciated

Best Regards
onik
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd June 2008, 13:25
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 154 Times in 151 Posts
Default

Code:
yum install pam-devel
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th June 2008, 19:51
onik onik is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 8
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

Thanks.. That worked.

However I am getting below error ..

../login-common/liblogin-common.a(ssl-proxy-openssl.o)(.text+0x122b): In function `ssl_proxy_init':
/tmp/dovecot-1.1.1/src/login-common/ssl-proxy-openssl.c:763: undefined reference to `SSL_CTX_set_info_callback'
collect2: ld returned 1 exit status
make[3]: *** [imap-login] Error 1
make[3]: Leaving directory `/tmp/dovecot-1.1.1/src/imap-login'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/tmp/dovecot-1.1.1/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/tmp/dovecot-1.1.1'
make: *** [all] Error 2

Thanks a million for help..

Best Regards
onik
Reply With Quote
  #4  
Old 25th June 2008, 10:23
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 154 Times in 151 Posts
 
Default

Code:
yum install openssl-devel
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
One site contaminated by r57shell aceyzeriat Installation/Configuration 21 13th May 2009 13:19
pure-ftp woes d3th_n1gG4 Server Operation 4 24th January 2007 14:11
Network questions regarding Ubuntu Server lubod Installation/Configuration 7 3rd January 2007 19:53
help on /etc/rc0.d/K20dnsctl -> ../init.d/dnsctl zimele General 13 23rd August 2006 17:06


All times are GMT +2. The time now is 16:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.