#1  
Old 28th July 2006, 02:36
Dwalf Dwalf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Missing SSL Tab in consol

I have 2 ISPConfig server one on version Version: 2.2.3
and one with Version: 2.2.0

Version Version: 2.2.0 shows the SSL tab but Version: 2.2.3 shows nothing.

Not sure if this is a error, it could just be becuase i did not tick someting.

Thanks for the help inadvance.

Dwalf
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th July 2006, 02:41
Dwalf Dwalf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dwalf
I have 2 ISPConfig server one on version Version: 2.2.3
and one with Version: 2.2.0

Oh wait i see one site has SSL ticked.

Do i have to create virtual IP for every site i want to create a SSL certificate for ?

Thanks
Dwalf
Reply With Quote
  #3  
Old 28th July 2006, 08:48
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,405
Thanks: 834
Thanked 5,496 Times in 4,326 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Dwalf
Do i have to create virtual IP for every site i want to create a SSL certificate for ?
Yes. Thats a requirement of the SSL protocol itself.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #4  
Old 28th July 2006, 17:29
Dwalf Dwalf is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 11
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Smile Thanks that helps!

Quote:
Originally Posted by till
Yes. Thats a requirement of the SSL protocol itself.
Cool

At least i now know.

I found these guys they offer free ssl.
http://cert.startcom.org

Will give it a try.

Thanks
Dwalf
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
required modules missing etag1949 Installation/Configuration 2 2nd June 2006 14:13
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 11:14
Help Needed Please!!! DanMB Installation/Configuration 15 18th March 2006 23:16
ISPConfig 2.2.0 - Unrecoverable error during installation danf.1979 Installation/Configuration 2 14th March 2006 08:48
Files missing? crypticedge General 1 4th January 2006 09:44


All times are GMT +2. The time now is 02:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.