Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 4th April 2010, 21:25
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default ispconfig error on my setup

Hello,

When i try to change some information on my customers it get following error:
An SSL certificate does already exist for this IP.

What to do?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 5th April 2010, 18:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Did you try to create another SSL certificate? You can have just one SSL certificate per IP address.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 5th April 2010, 19:47
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

no i didn't try to create or change any settings with ssl.
The customer doesn't have ssl activated and what i tried to change was their max size limit.
Reply With Quote
  #4  
Old 5th April 2010, 22:03
createch createch is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 118
Thanks: 24
Thanked 16 Times in 13 Posts
Default

Make sure you have not ticked the SSL box in this domain (if the SSL has been ticked, please clear the tick), then save the record.
Reply With Quote
  #5  
Old 5th April 2010, 22:30
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

the problem appears at all my sites, and they doesn't have ssl ticked.

I got one site ticked with ssl, the rest doesn't
Reply With Quote
  #6  
Old 6th April 2010, 15:22
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

What's your ISPConfig version?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #7  
Old 6th April 2010, 15:53
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Version: 2.2.35
Reply With Quote
  #8  
Old 7th April 2010, 15:44
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

I've just created a bug report in our bugtracker, so we will check this.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #9  
Old 7th April 2010, 16:25
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
Default

Great...
If any information is needed i will be happy to help.
Reply With Quote
  #10  
Old 20th May 2010, 16:08
ressel ressel is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denmark
Posts: 128
Thanks: 18
Thanked 5 Times in 5 Posts
 
Default

Close this, I solved it.

A reseller domain made the trouble.
First I deleted the domain, and empty trash can, then I found it still in db_ispconfig with phpmyadmin in isp_isp_web, deleted the domain there also.

Now everything is working.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to ressel For This Useful Post:
falko (21st May 2010)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ftp problems timeout reny2000 General 6 23rd December 2009 11:09
Loads of mysql connections to dbispconfig StrikerNL General 2 5th March 2009 14:31
64bit ISPConfig / Perfect Setup CentOS 5 wpwood3 General 5 3rd December 2007 02:11
ISPConfig recommended setup for 2 identical servers clanx Installation/Configuration 4 2nd November 2007 10:11
ISPConfig 2.3.2-dev released till General 9 4th June 2007 10:46


All times are GMT +2. The time now is 00:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.