Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th June 2008, 13:52
jonathan67 jonathan67 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Ubuntu can't connect Vodem Internet

I follow link http://www.ubuntulinux.org/wiki/DialupModemHowto and click Setup Huawei Modems.

Vodafone / Telia GUI
The Huawei E220 can be a USB 'dongle' for HSDPA connection through the Vodaphone network.

Download vodafone-mobile-connect-card-driver-for-linux (in short, VMCCfl) :

https://forge.vodafonebetavine.net/f...x_1.99.17_i386 .deb

Click in the file to open it with GDebi. Upon opening GDebi, there is an error message: Wrong Architecture
'i386'.

I have just intalled Ubuntu but till now can't connect the internet.

Any suggestion will be appreciated.

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th June 2008, 19:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,711
Thanks: 1,899
Thanked 2,702 Times in 2,545 Posts
 
Default

What's the output of
Code:
uname -a
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting e-mail working hansoffate Installation/Configuration 29 13th August 2008 16:33
Postfix problem: lost connection after CONNECT from unknown fernando_torrez Server Operation 5 30th November 2007 14:17
mail issue - can recieve but not send phillycode Installation/Configuration 2 24th March 2007 15:02
Perfect Xen 3.0 setup for Debian gurneyzap HOWTO-Related Questions 4 26th March 2006 11:30
Is there a testing procedure for ISPConfig? deezone Installation/Configuration 14 22nd January 2006 19:41


All times are GMT +2. The time now is 03:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.