#1  
Old 25th May 2008, 04:07
cruz cruz is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 365
Thanks: 51
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default settung up sub domains

How do I setup a sub domain on my website? I am thinking I need to enter a record or a mx record were my domain is and then create a sub domain in ispconfig? I am not to clear on this. Also how dose it work in the files were the website is. Do I make a file for the sub domain files to go in? Thanks for the help
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th May 2008, 17:09
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,488
Thanks: 835
Thanked 5,525 Times in 4,346 Posts
 
Default

If the subdomain e.g. sub.domain.com shall have its own directory, create a new website with:

host: sub
domain.domain.com
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
cruz (25th May 2008)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 15:15
Virtual Users And Domains With Postfix, Courier And MySQL Secondary MX acoghlan HOWTO-Related Questions 1 8th March 2008 06:02
Domains limit not enforced for resellers? mrvanes General 3 3rd January 2008 12:07
different counting of domains torusturtle Feature Requests 7 9th May 2007 23:18
Is there a Script to add Multiple Domains (websites) to ISPCONFIG??? bpmee Programming/Scripts 2 23rd February 2007 02:33


All times are GMT +2. The time now is 19:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.