#1  
Old 9th June 2008, 08:34
timaaarrreee timaaarrreee is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 67
Thanks: 11
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default annoying folder problem

i have another thead about having trouble with installing a forum program called simple machines forum i think i have an answer but its very weird have a look at this error:

================================================== =
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/web9/web/forums/webinstall.php on line 607

Warning: unpack() [function.unpack]: Type H: not enough input, need 1, have 0 in /var/www/web9/web/forums/webinstall.php on line 1051
The installer was unable to download the archive (http://download.simplemachines.org/i...install.tar.gz) from the server.
================================================== =

Now for some reason the script thinks it in the diretory /var/www/web9/web/forums/webinstall.php BUT it isn't!!! it is the folder /var/www/forums.khost.co.nz/web/forums/webinstall.php

Why does it say there is a folder named web9 in my /var/www folder

I am sure that this is the problem that i have been posting in other threads
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th June 2008, 10:57
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,001
Thanks: 840
Thanked 5,650 Times in 4,460 Posts
 
Default

The script is correct, the folder is /var/www/web9/web/forums/. The directory /var/www/forums.khost.co.nz/web/forums/ is just a symlink to the web9 flder to make the navigation on the shell easier. This is not related to your problem as both paths can be used eaqually.

Maybe you activated PHP safemode which may cause trouble with many scripts. Also make sure that the path were the forum software wants to download the file is writable for the websever process.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Virtual users... Ubuntu 8.04 spaceuser HOWTO-Related Questions 12 19th June 2008 09:04
smal problem with folder in new mails martin_rudowicz Installation/Configuration 1 17th April 2008 22:14
folder access right problem catalyst General 6 29th March 2007 10:48
Maildir and mail folder problem euricojunior Installation/Configuration 10 12th August 2006 18:21


All times are GMT +2. The time now is 08:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.