#1  
Old 14th May 2008, 18:10
beardo beardo is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig admin inaccessible

Hi There,

I have got my server set up on 10.0.0.14 and also got port forwarding on my ISP static ip to the server.

Since I make this change I cannot login to the admin on port 81, I just get page not found as if the ispconfig webserver is down.... though I can view domains I have set up on the static ip address ok....

Any ideas before I pull the rest of my hair out

thanks in advance.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th May 2008, 18:35
beardo beardo is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Red face

me being tarded. my over zealous firewall was blocking port 81
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig after installation CoDonCo Installation/Configuration 46 14th July 2010 17:54
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 22:08
Forgotten til ispconfig admin password Net-Pet General 13 5th December 2006 18:45
FC4 Setup DNS and ISPCONFIG issues The General Installation/Configuration 7 15th May 2006 10:45
Recreating ISPConfig database retran Installation/Configuration 2 16th April 2006 00:22


All times are GMT +2. The time now is 06:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.