Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th May 2008, 21:18
bbrendon bbrendon is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Automatically creating CNAME's when domain is created?

When a domain is created, how can I make it so that a few CNAMEs are also created for the domain?

I looked at /root/ispconfig/isp/conf/pri.domain.master, but it seems that would make it static for all domains and not allow me to change it.

tia.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th May 2008, 11:05
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 34,586
Thanks: 792
Thanked 4,983 Times in 3,903 Posts
Default

You will have to modify the ISPConfig sources. Please have a look at the file /home/admispconfig/ispconfig/lib/classes/ispconfig_isp_web.lib.php
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th May 2008, 17:28
bbrendon bbrendon is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Cool. This looks like the function:
function _insert_dns($doc_id,$doctype_id,$web) {
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
Creating a new site for an exisiting DNS domain pjdevries Installation/Configuration 6 6th June 2007 20:21
Error You Already created domain (SOA).. QuikeMore Installation/Configuration 1 27th July 2006 16:55
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48


All times are GMT +2. The time now is 05:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.