#1  
Old 30th January 2006, 16:13
Nejko Nejko is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default bind and my domain...

yo guys,

i'm having ome problems with my domain. i don't know how to configure bind. domain provider gave me dns server, which is:

ns1.nero-server.com

So i'm asking, if someone can make me config file for it. My static ip is:

193.77.159.15

Hoping for quick reply :P

Thanx, Nejc
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 30th January 2006, 18:51
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,722 Times in 2,563 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Nejko
yo guys,

i'm having ome problems with my domain. i don't know how to configure bind. domain provider gave me dns server, which is:

ns1.nero-server.com
Didn't your provider give you a web-frontend where you can manage your DNS records? I'd ask your provider for this.

Quote:
Originally Posted by Nejko
So i'm asking, if someone can make me config file for it. My static ip is:

193.77.159.15

Hoping for quick reply :P
You have to give us more details. Which domain, which records do you like to have, etc.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 30th January 2006, 19:10
Nejko Nejko is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

he gave me

domain: nero-server.com

i guess it will work for you (for my friends does), but i can not axess to it from lan :S


edit: working i guess it just needed some hours to start working

Last edited by Nejko; 30th January 2006 at 21:15.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bind chroot configuration Toffee Installation/Configuration 6 13th March 2009 15:51
BIND & Postfix refuse to start langer Installation/Configuration 3 10th January 2006 12:10
secure bind a bit jayd Feature Requests 0 17th November 2005 13:48
Please explain Bind, named, NameServer, DNS domino HOWTO-Related Questions 7 22nd August 2005 10:18
Bind stops and cannot be restarted after a slave domain is added jason Installation/Configuration 20 19th August 2005 08:16


All times are GMT +2. The time now is 18:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.