#1  
Old 29th January 2006, 17:14
Nejko Nejko is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default phpMyAdmin installation

Ok, i'm asking, if anyone can explain it a bit. I got it working on my other server, i copied config.inc.php, but id doesn't work. What's wrong*

Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th January 2006, 17:33
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 35,981
Thanks: 825
Thanked 5,371 Times in 4,218 Posts
Default

Can you please explain a little bit more

Did you install phpmyadmin on both servers the same way? Have both servers the same linux distribution? Which error message do you get?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 29th January 2006, 18:20
Nejko Nejko is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

nop, one is redhat 9, other fedora core on rh it was already installed, i just copies it's config to other server. the error is:

...

well, u wont believe me :S 2 hours ago iz didn't work, but now works wtf?!?!
thanx for help anywayz

edit: i have that below:

The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.

how to fix that?

cu
Reply With Quote
  #4  
Old 29th January 2006, 18:49
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Nejko
The mbstring PHP extension was not found and you seem to be using multibyte charset. Without mbstring extension phpMyAdmin is unable to split strings correctly and it may result in unexpected results.

how to fix that?
You must recompile PHP with mbstring extension (--enable-mbstring=all).
Normally this shouldn't affect you if you're not using Chinese...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPC install stops str2etboy Installation/Configuration 19 28th January 2006 07:18
Installation Coldfusion error misterm Installation/Configuration 1 15th January 2006 19:06
phpMyAdmin string error IntnsRed General 2 7th November 2005 10:48
Problems getting through the installation klausagnoletti Installation/Configuration 4 26th September 2005 12:23
Trouble with Installation. cjkeeme Installation/Configuration 3 3rd August 2005 18:46


All times are GMT +2. The time now is 19:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.