Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th May 2008, 20:30
getrav getrav is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Default SpamSnake - How to point to internal Server

I'm seeing the mail come in (thru the mailscanner web interface).
But its not getting delivered to my exchange server.
When I point my router directly to Exchange I get the mail.

So I'm pretty sure I have made a config error.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th May 2008, 20:44
getrav getrav is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 19
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Lightbulb after lots of searching, I found it

Never Mind
just have to correctly edit /etc/postfix/transport
Reply With Quote
  #3  
Old 12th May 2008, 02:22
Rocky Rocky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 553
Thanks: 14
Thanked 49 Times in 48 Posts
 
Default

Happy to hear you got it working.
__________________
Home of the SpamSnake
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php Apps email not going through palkat General 8 21st September 2011 05:35
Reciving mail problem kaliszakpl Installation/Configuration 1 18th March 2008 10:15
mail delivered in mbox patfee Installation/Configuration 8 11th December 2007 13:58
Point domains to dedicated server Russ649 Server Operation 1 5th June 2007 19:56
Administrator receive empty mail ??? Stanev General 16 7th April 2006 20:56


All times are GMT +2. The time now is 22:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.