Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #51  
Old 8th February 2006, 02:16
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Since the server is not at my home I don't think I can follow the setup,
but anyway thank you for your help!
Reply With Quote
Sponsored Links
  #52  
Old 12th February 2006, 07:25
micko_escalade micko_escalade is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 123
Thanks: 7
Thanked 3 Times in 3 Posts
 
Default

I found solution!

just in case someone gets stuck with same problem,
problem was that shadow was missing, when I switched back in saslauthd to pam I could send/receive no problem, so I run pwconv and that created shadow and in saslauthd I changed it back to shadow and its working.
Amen to that
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server Setup Behind a Router/Firewall/Cable Modem kisong Installation/Configuration 2 1st August 2010 17:05
configure as a secondary mail server xma General 6 15th February 2006 13:46
Email - Ueb-Miau mazhar Installation/Configuration 5 21st December 2005 10:01
Mail server jas_esp Server Operation 1 7th December 2005 18:17
Can't get MX for external mail server to work semmelbroesel Installation/Configuration 4 25th November 2005 17:48


All times are GMT +2. The time now is 17:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.