#1  
Old 24th April 2008, 14:27
unsichtbare unsichtbare is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 111
Thanks: 18
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default SSL will not apply to new site

I just bought a "trusted authority" SSL for my new default domain, have unchecked the SSL tab on my old default domain and installed the certificate on my new domain.
Unfortunatly, when I browse to the new site, I still see the old certificate. Currently I only have one public IP, but I only need a certificate for one site.

Any ideas?
-J
__________________
Ubuntu 14.04 - The Perfect Setup
ISPConfig 3.0.5
http://www.vmsources.com
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th April 2008, 15:28
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,400
Thanks: 834
Thanked 5,493 Times in 4,324 Posts
Default

Please make sure that you selcet "Save" as action after you neterd the new certificate in the certificate field of the website.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 26th April 2008, 04:30
unsichtbare unsichtbare is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 111
Thanks: 18
Thanked 7 Times in 6 Posts
Default

I have selected save in the dropdown and then used the save button to apply. I also un-checked SSL on the site which previously had the un-trusted SSL.
Still when I browse to the site for which I purchased a "trusted" SSL certificate, I get the old certificate from the old site.
__________________
Ubuntu 14.04 - The Perfect Setup
ISPConfig 3.0.5
http://www.vmsources.com
Reply With Quote
  #4  
Old 26th April 2008, 11:08
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,400
Thanks: 834
Thanked 5,493 Times in 4,324 Posts
Default

Please have a look in the ssl folder of the new site, is the ssl certificate in the .crt file your new certificate?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 29th April 2008, 05:05
unsichtbare unsichtbare is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 111
Thanks: 18
Thanked 7 Times in 6 Posts
 
Default

It turns out that I needed to apply the cert to the ISPConfig server too (I should have known that) and I found the following post helpful:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...=ispconfig+ssl

-J
__________________
Ubuntu 14.04 - The Perfect Setup
ISPConfig 3.0.5
http://www.vmsources.com
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Setting up a customer SSL site catdude General 3 24th January 2008 18:34
SSL for virtual hosts on one certificate rbartz Tips/Tricks/Mods 8 20th November 2007 17:59
Site SSL not working cic Installation/Configuration 6 16th October 2007 18:01
SSL Issue - Unable to connect to any site Menzor Installation/Configuration 4 27th May 2007 04:03
SSL not working for individual site. FeraTechInc General 4 1st March 2007 20:26


All times are GMT +2. The time now is 15:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.