Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27th April 2008, 04:21
kadi kadi is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 102
Thanks: 49
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Sites upload directory ?

hello
I lately installed ispconfig 2.2.23 on centOS and is working
fine except small things some of it that i need to know:
when i add a site under sites, ispconfig will make web# for
it i add 2 new sites and i uploaded the files but when i
access the site on the web i still see the ispconfig temp
index, so i checked on the server and found what i
uploaded is under www/sitename/user/web !
and under the www/sitename/web still the ispconfig
temp index, all i did to setup web-ftp i am not sure if
that was right, i setup user & email + password and
used the user: web_ as username and the password to
access the web-ftp, it comes on with (Maildir and Web)
directories.
Please somebody tell me what am i doing wrong?
Thanks alot for help in advance.

Last edited by kadi; 27th April 2008 at 04:23.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th April 2008, 06:46
daveb daveb is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: St Louis Mo
Posts: 272
Thanks: 43
Thanked 41 Times in 37 Posts
Default

Be sure to select the administrator check box for the user you want to be the webs admin. Only the admin account has access to main web all other users will be directed to their user dir. Their can only be one admin user per web.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to daveb For This Useful Post:
kadi (27th April 2008)
  #3  
Old 27th April 2008, 07:27
kadi kadi is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 102
Thanks: 49
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Thanks for your fast reply

hi daveb
thanks for your support, now it is clear to me just
small problem: when i tried to upload with
the proftpd from web-ftp i got error :chmod failed
Thanks alot again for your help.
Reply With Quote
  #4  
Old 27th April 2008, 21:25
daveb daveb is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: St Louis Mo
Posts: 272
Thanks: 43
Thanked 41 Times in 37 Posts
 
Default

Glade that worked for you. I rarly use the web-ftp but error with chmod might be a permissions problem.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
add web site serr57 Installation/Configuration 18 13th April 2008 11:40
update failed loge Installation/Configuration 6 1st December 2007 17:53
directories in /home/admispconfig/ispconfig renamed? Spudchat General 10 12th April 2007 19:37
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
Mysterious Install Problem tgansert Installation/Configuration 5 9th May 2006 15:35


All times are GMT +2. The time now is 01:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.